На 31 януари Украйна нанесе удар по  унищожавайки бункера на

...
На 31 януари Украйна нанесе удар по  унищожавайки бункера на
Коментари Харесай

Лондон вещае проблеми за руските военни самолети над Крим

На 31 януари Украйна нанесе удар по  унищожавайки бункера на оборудването за съгласуваност на радарния надзор. Това се напомня в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че това съвсем несъмнено ще утежни способността на Русия да координира въздушната активност в Черноморския район и ще усили напрежението върху към този момент намалелия флот от самолети A-50, както и върху все по-ограничения набор от подготвен личен състав, който е разполагаем за управление на въздушни интервенции.
 Руските дронове търсят украинските самолети, удрящи Крим
Руските дронове търсят украинските самолети, удрящи Крим

Това заяви полковник от Военновъздушни сили на Украйна

Руската въздушна теория разчита в огромна степен на наземни контролни станции като тази в Белбек, за да координира своите въздушни средства, изключително изтребителите. Това важи изключително по време на настоящи бойни интервенции, където въздушното пространство е оспорвано и става все по-сложно.

Според английското разузнаване е съвсем несъмнено, че сега както съветските водачи, по този начин и наземният личен състав изпитват отмалялост заради нуждата от интервенции в Украйна. Всички по-нататъшни удари по сериозни координационни възли в Крим ще засилят този напън, което ще сътвори нараснала опция за неточности или неправилна преценка, показват от английското МО.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР